BIO mléčná čokoládová tyčinka s mandlemi a medem 45g

Kód: 8961842
Bio
Značka: Gepa
36 Kč 32 Kč bez DPH 36 Kč / 1 ks
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024

BIO FAIRTRADE mléčná čokoládová tyčinka s mandlemi a medem, 45 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyčinka z mléčné čokolády s mandlovo-medovým kousky. Suroviny jsou pěstované podle pravidel ekologického zemědělství a fair trade.

FAIR TRADE výrazně zlepšuje životní podmínky rodin drobných pěstitelů v rozvojových zemích, zajišťuje vzdělání jejich dětem a chrání životní prostředí.

Původ: CECAQ-11, São Tomé und Príncipe
COOPROAGRO, Dominikanische Republik
Manduvirá, Paraguay 

Čistý obsah:
45 g
Fairtrade podíl:
98 %
Ingredience:
surový třtinový cukr*°, plnotučné sušené mléko*°22%, kakaové máslo*°, kakaová hmota*°, medové mandle*°8% (mandle*°, med*°), medový prášek*°5,5% (med*°3,3,%, maltodextrin*, zahušťovadlo: sodná sůl kyseliny alginové), extrakt z bourbonské vanilky*°. Obsah kakaové sušiny nejméně 37 %.
Informace o alergenech:
Výrobek může obsahovat stopy lepku.

° složka ze spravedlivého obchodního vztahu
* složka z ekologického zemědělství

Nutriční údaje
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2325 kJ/555 kcal
Tuky: 37 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 20 g
Sacharidy: 47 g
z toho cukry: 40 g
Bílkoviny: 9,1 g
Sůl: 0,23 g
CZ-BIO-002 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda a čokoládové tyčinky
Hmotnost: 0.05 kg
BIO: Ano
Gluten free:
Vegan:
Lactose free:
Bez cukru:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost GEPA je největší evropskou organizací, která se zabývá spravedlivým obchodem od roku 1975, obchoduje se 140 fair trade družstvy ve 40 zemích světa. Dlouhodobě dbá na udržitelnost, a proto jsou jejich produkty baleny v recyklovatelných obalech, 77 % jejich produktů má certifikaci BIO, a aby udrželi CO2 neutralitu, tak volí nejšetrnější dopravu a sází stromy například v rámci projektu Choco4Change.